BIK I SEKS - ovisni o tuđim emocijama

20.04.-20.05.

BIK I SEKS

ZVUK, VID, OKUS, MIRIS, DODIR...

Bik i seks: oni su duboko romantični. Jako požudni. Aktiviraju im se sva osjetila tijekom seksualnih iskustava. Kada su u pitanju bik i seks –  radi se o maratonskim sesijama bez potrebe za žurbom.

Cijela igra zavođenja, predigra i snošaj su Bikovima daleko važniji od samog brzog orgazma. Budući da imaju tako duboke izvore strasti, mogu imati izuzetno intenzivna seksualna iskustva.

Ovaj horoskopski znak preferira monogamiju, intimnost i dosljednost sa svojim partnerima, a sklon je i uživati u maženju.

Bik je jedan od najromantičnijih znakova zodijaka

S obzirom na to da ga vodi Venera, planet ljubavi i ljepote,  voli istraživati svoja osjetila, pa je njihov seksualni apetit usko povezan sa zvukom, vidom, okusom, mirisom i dodirom. Za razliku od Ovnova, Bikovi vole da se stvari odvijaju polako pa provedite puno vremena u predigri.

Za bolji provod u spavaćoj sobi dodajte čokoladu, vino, svijeće i ulja. Kao zemljani znak, Bik je posebno usklađen sa svojim osjetilima, pa uključite luksuzne plahte, pripremite seksi playlistu te ga pokušajte dodirivati na različitim mjestima i na različite načine. Isto tako, Bik voli i eksperimentirati sa seksom na otvorenom.

Ali zapamtite da ovaj horoskopski znak ne voli aljkavost pa mu neuredna spavaća soba može uništiti libido.

Ovisni o tuđim emocijama, ali imaju sposobnost donijeti glas razuma u nezdravim i kaotičnim ljubavnim situacijama.

Znakom Bika vlada planet Venera

Oni su senzualni, odani i vjerni. Kad oni vode ljubav, to je najviše fizičko i psihičko zadovoljstvo u njihovom svijetu. Bik vjeruje u korištenje romantike kako bi došao do samog seksa. 

Njemu je to igra „na ziher“, a nije se ni prevario. Od njega možete očekivati cvijeće i večere uz svijeće. Oni se ne vole žuriti, ni u životu pa tako ni u seksu.

Bik i seks: imaju najviše strasti sa Djevicom

Ova dva znaka, pored Škorpiona, važe kao najsenzualniji od svih znakova i imaju hedonistički pristup seksu. 

Obožavaju duge predigre i igrice zavođenja, kao i iščekivanje seksa. Vezuje ih intelektualna strast.

Djevice u krevetu traže eksperimente, a upravo to im Bik uz svu nježnost može dati.

Bik neizmjerno uživa u svakom obliku seksa

Najčešće mašta o partneru s kojim je u vezi, a svaka ideja koju razrađuje u svojoj glavi usmjerena je toj jednoj osobi. S Bikom seksanje nikad nije dosadno jer on sam neprestano pronalazi nove mogućnosti koje će u seksualni život unijeti još više požude i naslade. 

Bik sa svojim partnerom uživa u komforu. Ne prelazi granice vlastitih mogućnosti, ali ih u seksu stalno nastoji proširiti prema uzbudljivijem.

Bik je u seksu izdržljiv

Voli da stvari idu polako, a posebno će ga uzbuditi nježni poljupci po vratu. Voli usklađenost kretanja tijela. A najbrže dolazi do vrhunca u misionarskom položaju.

Hrana mu je asocijacija na seks. U prvom planu su jela koja izgledom asociraju na vruće radnje. Voli promatrati svoju partnericu u kuhinji dok kuha njegovo omiljeno jelo. Neće mu dugo trebati da i sam postane vruć. 

Muškarac Bik u krevetu

On je senzualan, nježan, no istovremeno vruć i strastven, može „ubijati vrijeme“ seksom satima i priuštiti partnerici potpuno zadovoljstvo. 

Dobro je znano da je Bik hedonistički nastrojen više od bilo kojeg znaka Zodijaka, tako da od partnerice očekuje tri stvari i one su prve na listi prioriteta; kuhanje, uživanje u komforu svog doma i seks.

Žena Bik u krevetu

Ona je nježna i njen dodir odiše senzualnošću, obožava masaže kao predigru. Kada je raspoložena može sa partnerom u krevetu, također, provesti sate i sate radeći sve što on poželi pri tome uživajući i sama. 

Nerijetko imaju naviku unošenje hrane i slatkih užitaka u krevet za vrijeme seksa, a raskoš mirisa slaba im je točka.

bik i seks

Bik i seks: Kako zadovoljiti Bika?

Grickanje i dodirivanje vrata i leđa. Misionarska poza jer vole osjećaj intimnosti koji im ta poza pruža.  Takođe,  poljupci u vrat i grickanje uha izazvaće vulkan strasti.

Kompatibilnost:

DJEVICA
99%
ŠKORPION
93%
JARAC
81%
Scroll to Top