BLIZANCI I SEKS - reci mu naglas sve svoje fantazije

21.05.-21.06.

BLIZANCI I SEKS - Seksualno Slaganje​

EKSPERIMENTISANJE! 

Blizanci i seks – Poput vihora, Blizanci vole spontan, impulzivan i avanturistički seks. Također uživaju u eksperimentiranju i svestranosti u seksualnom životu. Bez obzira jesu li samci ili u vezi, potrebni su im začini i iznenađenje u odnosima. 
Također, mogu biti posebno intelektualni kada je u pitanju seks, obično se upuštaju u zezanciju kako bi zaveli partnera, kao što mogu biti i vrlo glasni tijekom spolnog odnosa. Osjećaj nestašnosti donosi Blizancima uzbuđenje za kojim žude.

Ništa ne pali Blizance više od seksualnog eksperimentiranja

Život Blizanaca se temelji na dualnosti. Dok neki Blizanci mogu prihvatiti ovu osobinu prilično doslovno (obožavaju trojke), drugi imaju dovoljno karizme da im monogamija pruža užitak kao i orgije. Spremni su probati gotovo sve!

Zapravo, jedino što Blizance odbija je monotonija, stoga se nemojte bojati prepustiti nastranostima. Njima također upravlja Merkur, planet komunikacije, pa su prljavi razgovori i poruke definitivno za njih. Isto tako vole igrati uloge.



Blizanci vole da ih se sluša, pa svog partnera možete dodirivati dok razgovarate ili možete uspostaviti kontakt očima. Uključite ih u svoje fantazije, obožavat će to.

Pali ih seks na javnim mjestima

Blizanci imaju podijeljenu osobnost ili se barem tako čini. Vole se zabavljati i biti u središtu pozornosti. Oni vole pričati priče i s njima nikada nije dosadno. Oni trebaju partnera koji može držati korak s njima. Vole puno različitosti i spontanosti. Pali ih seks na mjestima na kojima mogu biti uhvaćeni.

Blizanci i seks: najkompatibilniji su s Strijelcem

Vodenjaci su poznati po tome da vole skrivati svoje osjećaje. Poneki pripadnici ovog znaka imaju reputaciju da su hladne i neosjetljive osobe, no riječ je samo o njihovom obrambenom mehanizmu protiv prerane intimnosti. 

Imaju sposobnost zavođenja jer ih krase lijepe crte lica i izniman šarm. Nikad neće dopustiti odnos s osobom koja im ograničava slobodu.

Vladar oba znaka je Merkur te im u seksualnom smislu nikad neće biti dosadno zajedno.

Mentalna stimulacija

Ako vas zanima kakve ima strijelac horoskop karakteristike, seks sa Blizancem će vam sve reći. Najbolja seks poza: 69 💞– Oni vole davati i primiti zadovoljstvo u isto vrijeme.

Pripadnike ovog znaka važno je prvo mentalno stimulirati, vole seksi i nabrijane razgovore, vole razgovor o samom činu, maštanje, pričanje o fantazijama i ideju da su oni vaša. 

Muškarac Blizanci u krevetu

On ima dvije strane i pitanje je na koju ćete u kojem trenu naletjeti. Jednom će vam šaputati slatke riječi na uho, a drugi puta će vam strgati odjeću i narediti da se nagnete.

Žena Blizanci u krevetu

One ne ulaze u dugotrajne veze olako i brzo. Ona želi i treba spontanost ili će jednostavno nestati. Ukoliko se scena ne mijenja ona će promijeniti ljude oko sebe. Žene rođene u ovom znaku uživaju razgovarati o seksu. Pripremite se za nešto drugačije svaki puta.

BLIZANCI I SEKS

Mozak je najosjetljivija erogena zona Blizanaca



Blizance treba uzbuditi riječima i pričom privući u svoj krevet. Priča smije biti i malo “prosta”, takve seksi poruke bockaju maštu Blizanca. U komunikaciji na daljinu, nije naodmet i seksi selfi – snimljen samo za partnera Blizanca. I dok se seksa, Blizanac voli pričati i da mu se priča. 

Najveća mu je seksualna fantazija – vođenje ljubavi utroje.  Blizancu je novo uzbuđenje – nova osoba. Ako mu je s partnerom jednolično, nije nemoguće da će uz vezu za seks potražiti još jednu osobu s kojom će pod plahtama tražiti novine uživanja.  

Nažalost, Blizancu u seksu katkad nedostaje strasti pa sve odradi površno. Može proći dosta vremena prije nego pronađe Vašu točku s koje nema povratka – a može mu se dogoditi da je i ne pronađe. 

Zato, za Blizanca uvijek budite novi, mnogo mu pričajte i pričom ga navedite da bude savršen ljubavnik za Vas. 

Blizanci i seks: Što ih najviše pali?

U pravilu vole dodire po ramenima, rukama i nogama. Ukoliko želite da bude vruće počnite sa masažom i usredotočite se na navedena mjesta, njihove ruke su izuzetno osjetljive pa možete prstima stimulirati ta područja ili ih pak zavezati vrpcom za krevet i prelaziti jezikom i poljupcima po njihovim zapešćima.

Kompatibilnost:

DJEVICA
96%
VODENJAK
91%
OVAN
87%
Scroll to Top