DJEVICA I SEKS - prljav seks i jake strasti

23.08.-22.09.

djevica i seks

JAKE STRASTI, PREDANOST I PRLJAVI SEKS

Djevica i seks: One su posebno senzualne i privržene kada je u pitanju seks. Poštivanje međusobnih granica također je važno za ovaj horoskopski znak, jer oni često nisu tip koji će uskočiti u vrelinu trenutka, a da prethodno ne vjeruju nekome.

Iako se u početku mogu predstavljati drugačije, također su prilično požudni s nekim kome istinski vjeruju i do koga im je stalo. Također su darežljivi, vole ugoditi svom partneru i jako su ponosni na to. Visoko intelektualni, mogu ući i u verbalno i u intelektualno zavođenje.

Međutim, budući da ih privlače neobične stvari, Djevice su često otvorene za igračke i eksperimentiranje s nekim koga cijene.DJEVICA I SEKS – seksualno slaganje

Djevice vole razgovarati o oralnom seksu, igrati uloge te voditi prljave razgovore

Tradicionalno ovaj znak simbolizira djevičanski arhetip – zastarjela asocijacija koja ponekad dovodi do pogrešne pretpostavke da su Djevice nevinašcad. No to je daleko od istine. Djevice su jako napaljene i opsjednute seksom. U konačnici, to je senzualni zemljani znak.

Vladar im je Merkur (planet komunikacije). Štoviše, orijentirane su na detalje pa usporite i usredotočite se na njih s puno predigre. Slobodno im pošaljite vruće poruke i u tim porukama eksplicitno objasnite što ćete raditi u spavaćoj sobi.

Djevica i seks + Škorpion za eksploziju strasti

Suprotno tome kako djeluju, Djevice su slatke i romantične te ih podsvjesno oduševljavaju zločeste igrice. Seksualno su im najkompatibilniji Škorpioni, s kojima mogu ostvariti i dugotrajnu te snažnu ljubavnu vezu jer se dobro razumiju te snažno privlače.

Muskarac skorpija u krevetu će otkriti svaku najmračniju tajnu želju Djevice, a ima ih puno. 

Djevice uzbuđuju lagani i fini mirisi

Nemojte se iznenaditi uživa li u mirisu Vaše svježe oprane kose… Svježa i mirisna postelja pravi je potez koji će se svidjeti Djevici.

Djevica voli i tuširanje udvoje: to je prava zgoda da se uživa u najsvježijem mirisu opranoga tijela.

Kad Djevicu provedete kroz igru mirisa i dodira koja ju privlači, polako je uvedite u seks bez granica gdje vlada potpuno opuštenost i prepuštanje.

Djevice imaju prljavu maštu

Ali neka Vas njihova kontrola ne zavarava. Imaju jako prl što tijekom seksualnog čina može izaći na vidjelo. Dobar opis bi bio film Prljave Strasti. Analni seks im također nije stran.

Djevice imaju dvije osobnosti; nevinašce i svađalica. Oni će vas uvjeriti da mislite da su slatki i nevini, a onda će vas nenadano zavesti. Oni žele partnera za cijeli život, a ne samo za jednu noć i obožavaju maženje i pažnju za vrijeme seksa.

Djevice se možda čine napetim osobama, no njihovi analitički umovi i perfekcionističke sklonosti čine ih nezaboravnim partnerima. One neće stati sve dok “posao” nije obavljen i dok svi nisu zadovoljni. 

Muškarac Djevica u krevetu

Ovaj gospodin živi u oblacima, traži savršenu partnericu. Sklon je kritiziranju, no to mu ne treba uzeti za zlo i ne treba se vrijeđati, on je po prirodi perfekcionista. Djevice imaju iskru nastranosti no prvenstveno im je potrebno da se osjećaju ugodno.

Žena Djevica u krevetu

Djevice su jako pažljive oko svog izgleda. Iznimno im je važna čistoća i urednost, a nevjerojatno, maštaju o „prljavom“ seksu. One žude za savršenim ljubavnikom, ali znaju da to ne postoji te se pomire tek s najbližim mogućim. Vole jake strasti.

djevica i seks

Djevica i seks: Kako ih dovesti do orgazma?

Njihovo je područje ispod prsiju, poljupci po struku i trbuhu dovesti će ih do ludila. Nježno ljubljene po trbuhu, dok na njemu ima šlaga ili toploga meda i dodirivanje prstima uz povremeni senzualni udarac učinit će da ovaj zemljani znak doživi “potres” emocija.

Kompatibilnost:

BIK
92%
ŠKORPION
99%
JARAC
87%
Scroll to Top