LAV I SEKS: zadovolji ga osmijehom

23.07.-22.08.

LAV I SEKS - Seksualno Slaganje​

ŽELI LJUBAV I UVAŽAVANJE

Lav i seks: Vatreni Lav voli seks kao da je cirkus – a on je glavni događaj. Lavovi žive za strast koju im donosi lov. Kao romantičari, vole povezanost, ali kada je u pitanju akcija, ‘vruća’ zezancija sa seksi partnerom im prija sve dok je žestoka i intenzivna. 

Premda svom zadovoljstvu daju veći prioritet u odnosu na bilo koga drugog, nakon što Lav pronađe nekoga tko zna pogoditi njihovu slatku točku, također će rado promijeniti dinamiku i zadovoljiti drugoga. 

Seks je znojan i žestok, baš kako oni to vole. Međutim, često uživaju u senzualnim aspektima vođenja ljubavi, posebno u masaži i milovanju.

Lav pretvara spavaću sobu u pozornicu

Ovo je horoskopski znak koji voli dramu, stoga kad je u pitanju seks bez problema će pretvoriti spavaću sobu u pozornicu. Najveće uzbuđenje im pruža osjećaj da su poželjni. Ako vam Lav pošalje svoju golu sliku, recite im u detalje koliko vam je privlačan. On će vas svoju zahvalnost pokazati u spavaćoj sobi.

Pod vladavinom Sunca, Lavovi vole misliti da se sve vrti oko njih i ako im pružite taj osjećaj (oralnim seksom ili masažom), bit ćete nagrađeni.

Isto tako, obožavaju luksuz i pokazivanje na važnosti. Zato dodajte ulje za masažu, svijeće i usko donje rublje te im posvetite puno pažnje tijekom seksa.

Lav i seks: se u krevetu najbolje slaže s Ovnom

Pripadnici ovog znaka pršte od šarma i strasti, a u seksu su inovativni te posvećeni partneru te je s njima samo potrebno prepustiti se i dati im inicijativu. Seksualno su najkompatibilniji s pripadnicima horoskopskog znaka Ovna.

No važno je znati da dobar seks ne znači i dobar odnos, pa je njihova dugotrajna veza često nemoguća. Lav je taj koji zna kako zavesti ovna na sto načina. 

Pročitaj: kako zavesti ovna

Lavova tajna fantazija su seks snimke

Ako se odvažite na tako nešto, Lav će biti oboren s nogu. S velikom pažnjom će pogledati taj video što će ga na kraju dovesti do vrhunca. U slučaju da niste toliko hrabri ili se možda sramite, postoji i drugi način; vodite ljubav s njim u prostoriji gdje se nalazi ogledalo, dnevni boravak ili kupaona, tako da vas može promatrati jer će ga to još više uzbuditi. 

Ako ste žena i želite izluditi Lava, razmislite o tome da u krevetu imate štikle na sebi. Muško se mora brinuti o svom tijelu ako želite impresionirati partnericu. Dopustite mu da on bude taj koji će dominirati nad Vašim tijelom i upravljati Vašim željama. Tijekom čina mu pokažite koliko žudite za njim. To će ga najbrže dovesti do orgazma ako on bude glavni. 

Kako zainteresirati Lava?

Iako Lav voli biti dominantan, njegov partner mora biti čvrstog karaktera. Budite puni samopouzdanja i vodite brigu o sebi. Najviše će biti ponosan ako su i tuđe oči uperene u Vas jer zračite takvom energijom.

Ne diraj Lava dok spava!

Seksulani horoskop i zvijezde nalažu da pazite da lavu ne povrijedite ego jer ćete upoznati Lavov gnjev!!!

Najbolja seks poza: Lavovi vole sve oralno, vole da ih se zadovolji s osmjehom.

Muškarac Lav u krevetu

Lav je dobar ljubavnik i mrzi zakazivati te stoga očekujte od njega uvijek malo više truda. On je vrlo sexy i ima mnoštvo obožavateljica. Ako ga budete činili sretnim on vas nikada neće iznevjeriti ili prevariti.

Ako je ovan „frajer“ horoskopa, Lav je kralj, a za svoje „podanike“ uvijek radi samo najbolje, jer njegov je glavni cilj, zapravo smisao postojanja, da bude obožavan i da mu se dive.

Žena Lav u krevetu

Njen je partner obožava jer je nemilosrdno sexy bez puno truda. Lavice vole igrati igre s muškarcima, vole ih dovesti u podređeni položaj u kojem one vladaju. Lavica je u krevetu opasna, to zna i to voli.

LAV I SEKS - Seksualno Slaganje​

Lav i seks: Što zaista napaljuje Lava?

Lav vlada leđima, senzualne masaže dovesti će ih do ludila. Opustiće se ako mu vrhovima prstiju i noktiju lagano pređete duž leđa.

Kompatibilnost:

BLIZANAC
90%
VAGA
85%
OVAN
98%
Scroll to Top