Nikada nisam ni sanjao da ću dočekati ovaj dan! Da ću ispuniti sve svoje tajne želje iz mladosti. Da ću imati snagu mladića sa 55 godina. Živio sam u zabludi. Život me uvjerio u suprotno, i to kada sam se najmanje nadao! Avantura sa predivnom damom je na mene čekala iza ugla. Pronašao sam sreću na neočekivanom mjestu i krv u žilama je ponovo počela da struji! To je bila lokalna stranica za upoznavanje.  Odlučio sam da podijelim svoje iskustvo i priču kako su mi intimni oglasi sa interneta okrenuli život. Siguran sam da nekome od vas mogu da vratim vjeru da ljubav i strast postoje koliko god smo živi.
nova stranica za dopisivanje
Tihomir Horvat
stručni saradnik za geodetske poslove

U Meni Su Se Miješali Želja Za Avanturom I Strah Od Nepoznatog.

Oduvijek sam bio stidljiv i povučen muškarac. Kao tinejdžer sam bio previše tih. Imao sam premalo samopouzdanja da bih prilazio djevojkama. I one što su meni prilazile, brzo bi odbio strah koji mi je izbijao iz očiju.

Žene su bježale od mene. Čak i kada sam imao priliku za upoznavanje, i kada je u meni gorila vatra, ostao bih po strani i nikada ne bih prvi napravio korak. Nisam skupio snagu da se upustim u avanturu.

Mada, bila je jedna djevojka koju neću nikada zaboraviti. Ivana. Bila je starija od mene 5 godina. Njoj se sviđalo upravo to što sam tako povučen. Govorila mi je kako je uzbuđujem na čudan način. A to je mene još više zbunjivalo.

Obrazi bi mi se zacrvenili svaki put  kada je ugledam u kratkoj haljini, ili kada malo izbaci grudi. A ona bi u tome uživala. Čak me ponekad izazivala namjerno. Zabacivala bi kosu, smješkala mi se, šetala se ispred mene da mogu da odmjerim svaki dio njenog tijela. A onda me gledala kako zbunjen i crven u licu, zamuckujem pred njom, govoreći mi ‘Ahhh, kako si samo sladak.’

Nikada nisam skupio dovoljno hrabrosti da joj priđem, da se opustim, da se upustim u druženje, da je uzmem, uradim sve što sam noćima zamišljao.

Još Uvijek Sam Bio Pun Snage, Energije, Moći… Ali Trebala Mi Je Prava Žena Da Me Oslobodi

Godine su prošle, a Ivana je nestala. Ja sam se oženio. Ženom koja je bila dosta rigidna, hladna, čvrstog karaktera. U našem braku, kao da je ona bila muško. Ali nje jedine od svih žena koje sam sreo, samo nje se nisam plašio. I to je na neki način bio prijatan osjećaj. A sa druge strane, toliko daleko od mojih tajnih želja. Ali mi je ona bila pristupačna baš zbog toga.

Izgradili smo poseban odnos, više kao ‘poslovni dogovor’ i rodila mi je dvoje djece. Reklo bi se da sam živio mirnim sretnim životom. Stekao sam sigurnost i porodicu sa njom. Međutim, nakon godina i godina braka, moja supruga je odlučila da me napusti. Djeca su odrasla i otišla svojim putem.

Ostao sam sam. Sasvim sam. Imao sam dosadni posao u katastru. Svaki dan isto – gomila papira, laptop, dosadno sivo odijelo i crne cipele. Kafu sam svako jutro pio sam. Ručak sam postavljao samo za sebe. Poslijepodne bi sam šetao kraj jezera. I za kraj dana – kasna večera pred tv-om, najčešće brza hrana i pivo. Svaki dan isto. Iznova i iznova.

Počeo sam sebi da se gadim. Neugledan, prljav i sam među razbacanim limenkama piva i kartonima od pizze.  Znam da prevelika posvećenost poslu dovodi do samoće, ali mene je odvojilo od svih ljudi, a ne samo od mogučnosti da nađem ženu za sebe.

Tada mi se bližio 55. rođendan. Mladost je odavno prošla. Ali još nisam bio za ‘baciti’. Još uvijek sam bio pun snage, energije, moći… ali trebao mi je neko da me oslobodi i iz mene izbaci svu napetost koju sakupljam oduvijek. Bio sam toliko mlitav, bezvoljan… Trebala mi je promjena. Neka zanimljiva, otvorena žena mojih godina, za smijeh, šetnju, druženje… Nisam nikada ni pomislio da ću svoju savršenu damu naći na internetu.

stranica za upoznavanje

Stranica Za Upoznavanje Mi Je Okrenula Život Za 180 Stepeni

Jedno jutro mi je komšinica koja kupi novac za održavanje zgrade uputila osmijeh i pitala me: ‘Komšija, jesi li za druženje, neku kafu, rakijicu… sama sam predveče?’ Osmijehnula se. A ja sam se na njene riječi zakucao za zemlju i promrmljao kroz zube ‘Mmmčććgtm… zauzet sam.’ Bez riječi se okrenula i otišla.  Nije mogla ni zamisliti da je mene u tom času oblio znoj, da se u meni probudio opet onaj osjećaj nesigurnog dječaka.

Nisam imao nikoga već dugo i strah me bilo i da pomislim na svoju nikad ispunjenu želju – na Ivanu. Ostala je moja vječna čežnja. I sve češće sam razmišljao o njoj. Svuda i stalno. Čak i na poslu – zarobljen u kancelariji, između 4 zida.

Neka strašna nervoza se nakupila u meni. Bio sam toliko očajan da sam razmišljao da sebi kupim neku lutku. Ili čak o seksu sa robotom, na internetu se moglo svašta pronaći, a ja sam bio očajan. Na stotine prelijepih žena. Nekada me tolika neprijatnost i uzbuđenje preplavilo da bih automatski pritisnuo X i izašao iz interneta.

Ali što sam više razmišljao i bio znatiželjniji, to mi se stvarala veća želja. I jedna pomisao me mučila: Ko su ove žene na internetu? Koja stranica za upoznavanje je dobra? Da li su one stvarne? Kako bih mogao upoznati neku od njih? 

Odlučio sam. Kliknut ću na neku od ovih stranica za upoznavanje, napraviću nalog. Chat je na hrvatskom jeziku, nema problema. Nemam šta izgubiti. Sam sam u svojoj sobi svakako. One su daleko. Mogu gledati fotke žena koliko želim. Neće mi biti ni neprijatno.

Sjeo sam u svoju fotelju, stavio laptop u krilo, otvorio pivo i počeo sa razgledanjem profila raznih žena. Plavuše, crnke, krupnije, mršave, velike grudi… Uhhh… Grašci znoja su mi kapali sa čela, stopala se grčila u naletu uzbuđenja. Koliko predivnih žena koje pišu da su otvorene za nova poznanstva i neobavezna druženja! Bilo je na prvu previše za mene. Ugasio sam računar i legao na spavanje..

U Jednom Trenutku Sve Se Promijenilo. Postao Sam Čovjek Koji Sam Oduvijek Želio Biti!

Tu noć se nešto u meni promijenilo. Desio se nekakav ‘klik’ koji je od mene stvorio novog čovjeka. Probudio sam se kao drugi ‘ja’, prvi put nakon dugo godina sa tračkom nade da će moje najtajnije želje biti ispunjene, iako sam nisam mogao da ih definišem. Samo je trebalo da se odvažim! I jesam! Dok sam žurio prema kancelariji, kroz glavu su mi prolazile razne riječi. Smišljao sam kako bi mogao sklopiti rečenicu, neku upečatljivu poruku, kojom bi se javio nekoj od onih predivnih dama. 

14:17 je. Još malo i kraj je radnog vremena.

Na mom ekranu i dalje stoji neposlata poruka namjenjena jednoj rasnoj plavuši koja se predstavlja kao Natasha1980. Kaže da je iz okolnog sela. 

‘Bok. Lijepa si.’

14:43. Enter! Poruka poslata. Mozak mi se pomutio. Pakujem se i odoh kući. Možda mi se javi do večeras.

Javila mi se odmah. To stvarno nisam očekivao. Pisala je tako da sam se brzo opustio. Odlučio sam pisati još nekim ženama. Stranica za upoznavanje je bila prepuna ljepotica. Međutim, u jednom momentu mi je iskočila poruka u desnom donjem uglu ekrana.

Natasha1980 Vam je poslala poruku: ‘Ćao. Jesi tuuuu? :))))’

stranica za upoznavanje

Otvorila mi se stranica upoznavanje. Kliknuo sam na profil i otvorio sliku koju mi je poslala.

Nozdrve su mi se raširile, pogled naoštrio, u istom trenutku su mi bokserice bile mokre. Kakva ljepotica!!!

Odgovorio sam joj kratko ‘Da, tu sam.’ Odmah sam dobio novu poruku od nje ‘Imaš li vremena da se malo dopisujemo, vidjela sam ti profil, činiš mi se kao simpa tip.’

Riječ po riječ, kuckali smo do iza ponoći. Toliko je bilo prijatno pisati sa njom. Pričali smo o tome gdje živimo, čime se bavimo, šta volimo

A onda mi je rekla da je usamljena i da joj je trebalo dosta vremena da se odluči pridružiti stranici za upoznavanje. Kao da je čitala moje misli. Nisam ni primjetio koliko sam bio opušten dok sam chat-ovao s njom. 

Poslala mi je još koju fotku pred spavanje uz riječi ‘Laku noć, slatko sanjaj, čujemo se sutra :*’.

Te noći u sitne sate sam legao na spavanje kao novi čovjek, samom sebi nepoznat. Vatromet misli u glavi i erupcija u gaćama. Nevjerojatno…Šta mi je jedna stranica za upoznavanje učinila..
nova stranica za dopisivanje
Tihomir Horvat
stručni saradnik za geodetske poslove

Dogovorio Sam Tajni Sastanak Sa Ljepoticom! Da Li Je Ovo Moguće?

Naredno jutro sam jedva dočekao. Kafa mi dugo nije imala ljepši miris. Par riječi s Natašom prije odlaska na posao. Pa naveče dugo dopisivanje na internetu. I tako narednih mjesec dana. Stranica za dopisivanje je postala moje sve. Prepuštao sam se nježno i polako. Zaboravljao sam na stidljivog čovjeka u sebi.

Počeo sam da brinem o svom izgledu, ošišao sam se, redovno skraćivao i dotjerivao bradu, počeo da sređujem stan, ako bi mi se pojavila na vratima… Jer to je ono čemu sam se ustvari nadao, da osjetim miris žene kraj sebe, blizinu, dah… Mada nisam bio siguran da li sam spreman na to. 

Kada sam odlučio da postavim svoju sliku na profil stranice za upoznavanje, počele su da mi se javljaju još neke mlade cure, kao i starije žene, sa različitim porukama i namjerama. Imale su razne fetiše. Odgovorao sam na poneku, razmijenio po nekoliko rečenica, ali ni jedna me nije zainteresovala ni blizu kao Nataša s kojom sam imao sve dublji i nježniji odnos.

Jedno jutro me dočekala njena slika – leži u krevetu, tek se probudila. Na njoj svjetloplava svilena spavaćica. Usne poluotvorene, kosa rasuta po jastuku, jedna butina gola… I riječi ispod ‘Jutrooo, znaš šta? Imam iznenađenje! Večeras sam u tvom gradu! Jesi za da se napokon upoznamo? Baaaaaš bih voljela…’. Bez puno razmišljanja sam odgovorio ‘Naravno!’. Prsti su sami klizili po tastaturi, zamišljajući njezino tijelo. Sve smo dogovorili. 

Toplina. Nježnost. Avantura. Uzbuđenje. Dobio Sam Sve O Čemu Sam Sanjao.

Našli smo se to veče. Trebala je doći u 20h u jedan kafić blizu mog stana. Ona je kasnila 15 minuta, a ja sam stigao pola sata ranije.Bilo mi je to bilo najsporije odbrojavanje vremena ikada. Dok sam čekao, popio sam već 2-3 viskija, bojao sam se da me neće prepoznati kada dođe, ili da će pobjeći kada me vidi, da će se razočarati na prvu… Ali nije.

Mom stolu je prišla prelijepa žena srednjih godina, malo jača u kukovima, smeđe kovrdžave kose sa svijetlim pramenovima. Na sebi je imala crnu haljinu sa volanima, crne prozirne najlonke i sandale na visoku petu. Prišla mi je polako, nasmijala se, nagnula se ka meni dok sam još sjedio izgubljen u momentu njenog prisustva. Poljubila me u obraz. Njena kosa je dotaknula moje lice. Nasmijao sam se i ja. Ustao sam, izvukao stolicu kraj sebe i džentlmenski joj ponudio da sjedne, pitao šta bi popila… Rekla je ‘Isto što i ti.’  

Sjedili smo satima za tim stolom, pili, smijali se, razgovarali o svemu što nam je padalo na pamet. Gledala me je direktno u oči, provokativno, s vremena na vrijeme primičući svoju ruku mojoj, izgovarala je riječi tečno, medeno… želio sam da joj pojedem svako slovo koje je izgovorila.

Kada sam ja pričao, slušala me pažljivo, osjetio sam njen pogled na svojim ustima, kosi, ramenima, tijelu… Klimala je glavom potvrdno na skoro svaku moju izjavu, govorila mi ‘Da, slažem se s tobom. Točno.’ Osjećao sam se jako poželjno i nadmoćno. Imao sam osjećaj da bih mogao pred svima u punom kafiću da je poljubim ili uradim nešto još luđe. 

Ostatak večeri smo proveli kod mene u stanu, koji sam prethodno sredio, izračio, promijenio posteljinu, stavio par ukrasa i mirisne svijeće. Imao sam toliko dobar predosjećaj u vezi ove žene. Vratila je moju snagu iz mladosti. Ogromnu glad za ženskim oblinama. Žudio sam da je dotaknem. Onjušim je prvo cijelu, kao životinja… Onda uživam u svakom dijelu njenog zrelog tijela.

Otvorio sam bocu pića, nasuo nam po čašu, iz koje smo popili samo po gutljaj… jer Nataša se već nekako našla u mom krilu. Tu noć mi je ispunila mnoge želje, ali su se nove ideje pojavile u mojoj oslobođenoj mašti već sa buđenjem iz jutra.

Provela je kod mene taj vikend, a onda je morala da se vrati u svoj grad. Priznala mi je da ima muža, ali da je usamljena pored njega. Da se pored mene osjeća kao prava žena dok sam ja pun snage sve svoje seksualne želje na njoj ispunjavao. Dogovorili smo se da ćemo se redovno čuti na chatu diskretnoupoznavanje.com gdje smo i počeli našu priču i da ćemo se viđati sa vremena na vrijeme, kada budemo bili oboje u mogućnosti.

stranica za upoznavanje

Sa 56 Godina Postao Sam Poželjan Muškarac Za Kojeg Se Žene Otimaju!

Nakon te noći sa Natašom, javio sam se još nekim ženama sa stranica za upoznavanje, odgovorio na pristigle poruke u inboxu, ali puno slobodniji i otvoreniji. Nisam mogao da se prepoznam.

Ovaj čovjek – to sam pravi ja. Oslobođen. Ispunjen. Poželjan. Muževan. Alfa dominantni muškarac kojeg žene žele, kojem pišu svoje fantazije. A ja sam počeo da ih ispunjavam. Javio sam se i onoj komšinici, pozvao je na večeru, a ja sam prštao od snage i moći. 

Sa 56 godina postao sam muškarac koji može da ima ženu koju poželi, svakom mojom žilom tekli su čisti adrenalin i testosteron. Svoj sam život promijenio jednom odlukom i registracijom na jednoj od stranica za upoznavanje.

Punim plućima sam udahnuo i učinio ono što je bilo nezamislivo. Dozvolio sam sebi da uzmem od života ono najbolje! Od želje i iščekivanja da se nešto samo desi, nema ništa! Napravi korak, ma koliko se čini težan, vjeruj mi - ISPLATI SE! Najbolje godine su sada!!! Nikada više nećeš biti ni mlađi ni jači.
nova stranica za dopisivanje
Tihomir Horvat
Scroll to Top