OVAN I SEKS - brz i pomalo grub

21.03.-19.04.

OVAN I SEKS

SEKS U LIFTU? DA!

Ovan i seks!? Nerazdvojivo! Divlje! Avanturistički! Razigrano! Ovi „bogovi rata“ (Ares = Ovan), ne razmišljaju prije akcije, oni jednostavno ulijeću u seks, a o svemu razmišljaju kasnije. Ovna često više uzbuđuje sam lov nego ulov

Oni su vrlo dominantni, ali ne žele pokornog partnera. Ovan treba spontanog partnera, u životu i spavaćoj sobi. Ako se seks pretvori u rutinu, on će potražiti ludi provod negdje drugdje.

Ovnovi imaju visok seksualni nagon

Pod vladavinom vatrenog Marsa, Ovnovi se ne boje uskočiti u vruću akciju. Njihov intenzivan libido dovodi do toga da im treba mnogo seksa – bilo povremeno, bilo u vezi. Međutim, kada je u pitanju uzbuđenje, ne treba im ljubav – sve što im treba je strast i kemija. 

Seks s Ovnom je brz, vrlo energičan i atletski. Od svih horoskopskih znakova, oni najviše vole seks ‘na brzaka’ sve dok ima iskri. 



Ovnovi su poznati po svom impulzivnom, brzom načinu života. Potaknuti su strašću pa ih često iznenadi libido. Seks usred dana? Prljavi razgovori na uredskoj zabavi? Seks u liftu? Da, da i da.

Ovan i seks sa Lavom!

Strastveni i nestrpljivi, ovi ljubavnici seks vide kao ultimativnu zabavu pa i bit ljubavnog odnosa. Preferiraju pravu akciju, a ne nježno vođenje ljubavi, a žele to što žele i žele to odmah. Seksualno su najkompatibilniji s Lavom te s njima imaju najbolju kemiju.

Ovan će brzo otriti šta lav voli u krevetu i pružiti mu savršeno zadovoljstvo, a dobiće jednako zauzvrat.

Ovan ne voli duge predigre

Seksualni horoskop kaže da mu je draže odmah prijeći na stvar. Upravo zbog toga što je nagao po prirodi, krevet nije prvo mjesto na kojem će voditi ljubav.

Vrlo je strastven. Uzbuđuje ga maženje na javnim mjestima, tako da nemojte ostati iznenađeni ako Vas primi za ruku i odvede u neki mračni haustor ili uličicu, javni wc, i počne svlačiti.

U tim trenucima, krv teče njegovim žilama brzinom munje, pa neće trebati dugo da doživi orgazam.

Vatreni horoskopski znak koji često fantazira

Ovan je klasični vatreni znak koji uživa u seksu i voli seksualne fantazije. Također, Ovnovi vole i kada čvrsto držite njihove ruke te krenete s poljupcima od vrata na niže.

Možda ste Vi nježniji tip i volite dugo i intenzivno vođenje ljubavi, ali Ovan je čista suprotnost.

Tijekom čina ga gledajte u oči, to će ga izluditi do kraja i neće trebate dugo da Vas pritisne uza zid.

Iako možda zvuči čudno, ali ništa ne raspiruje strast kod ovog vatrenog znaka kao neočekivani seks u toaletu ili na stražnjem sjedalu automobila. 

Muškarac Ovan u krevetu

Seks i ovan muškarac – hm. On je vrlo dominantan, glasan i vruć! On je izvrstan ljubavnik, ali ako očekujete večeru uz svijeće, nastavite tražiti dalje. Ovnu je seks brz i pomalo grub, stenjanje i ugrizi nisu mu strana stvar. 

Zahtjevan je i od žene svog života očekuje da bude i dijete i zavodnica, slobodna i ovisna te uvijek tu kao podrška. On nije varalica, ali ako mu dosadi, brzo će dići sidro.

Usto, malo upozorenje, ponekad znaju biti podosta sebični, to ne rade s lošom namjerom već jednostavno toliko brzo jure ka cilju da često zaboravljaju svoje suputnike.

Žena Ovan u krevetu

Žena Ovan ne vezuje seks uz romantiku, gleda ga kao čisto fizički čin. Ova žena tretirati će muškarce kao komad mesa i onda o tome razmišljati tek sutra. 

Ona je pomalo nastrana, stoga očekujte „dirty talk“ i „spanking“ kao nešto što joj ne predstavlja tabu. Ona želi biti željena cijelo vrijeme i ukoliko joj u tome ne uspijete udovoljiti, pažnju će potražiti drugdje.

Žene Ovnovi vole preuzeti kontrolu. Upravo zato, poza kaubojke gdje žena uzima “uzde” i kontrolira tijek vođenja ljubavi možda je najidealnija poza za njih. 

OVAN I SEKS

Ovan i seks: Što ih pali?

Milovanje, škakljanje, grickanje ušiju, radite što vas volja, dokle god dobiva svu vašu pažnju, ne možete pogriješiti.

Kompatibilnost:

VAGA
92%
LAV
98%
BLIZANAC
82%
Scroll to Top