RAK I SEKS - duga predigra i osjećaj sigurnosti

21.06.-22.07.

RAK I SEKS - Seksualno Slaganje​

INTUITIVNI I SUOSJEĆAJNI

Rak i seks : Emocionalni i osjetljivi, Rakovi vole seks u kojem osjećaju povezanost i sigurnost s partnerom. Iako im možda treba malo vremena da se otvore, oni daju prednost osjećajima nad požudnim potrebama. To je razlog zašto Rak žudi za seksualnim iskustvima koja su ispunjena povjerenjem, iskrenošću i integritetom, a ne usputnim dobacivanjem. 

Izrazito senzualni, favoriziraju dosljednost i monogamiju. Intimnost i ranjivost dvije su im najvažnije komponente u erotskim iskustvima, kao i to da sa svojim partnerom podijele ‘sveti’ trenutak. Posebno su darežljivi prema svojim ljubavnicima, željni su im ugoditi i zbližiti se kroz strastveni odnos.

Intimnost je važna za ove slatke, osjetljive vodene znakove

Rakovi se moraju osjećati sigurno prije nego što izađu iz svojih oklopa, a najbrži način da se kod njih potakne odanost je fizička blizina. Rakovima vlada Mjesec, planet emocija, stoga se ne bojte biti romantični.

Ovaj znak voli maženje i senzualna milovanja. Nemojte se sramiti ugoditi ljubavniku Raku jer je intimnost važna za njega. Zato si uzmite vremena. Lezite i gledajte jedno drugo u oči

Svakako odvojite dosta vremena za obostrano zadovoljstvo. Također, obožavaju oralni seks. Za njih je seks povezivanje pa trebate biti u potpunosti prisutni, s puno kontakta očima. Rakovi nikako ne vole da seks bude samo fizička povezanost.

Raka uzbuđuje sigurnost

Rak i seks idu ruku pod ruku. Ali on se prvo treba osjećati sigurno u ljubavi, a zatim se upušta u seks. 

Najbolja seks poza: Odaberete li partnera ili partnericu u znaku raka zaboravite na bičeve i lance. Rak treba sigurnost i polagani uvod u seks, oni su senzualni, a leđa su im erogena zona.

Potrudit će se da orgazam doživite u isto vrijeme jer je to za njega nešto najljepše na svijetu. Nakon seksa zna započeti priču o osjećajima, umjesto da se prepusti maženju. To možda ponekad predstavljati problem.

Rak i seks: Rak ubjedljivo ima najbolji seks s Ribama

Pripadnici ovog znaka vole osjećaj pripadnosti i sigurnosti, kao i intimu koja proizlazi iz emocionalne povezanosti, tada im je seks najbolji. Inicijalno sramežljivi, odlični su ljubavnici koji se doista trude zadovoljiti partnera. 

Seksualno su najkompatibilniji s Ribama, a to nadilazi sami seks i ljubav, već prelazi u nešto što astrolozi nazivaju ‘spajanje duša’. Riba u krevetu je ista kao Rak, emocionalna i senzibilna. 

Želite da partner Rak bude samo Vaš?

Odnosite se prema njemu s puno brige i ljubavi. Tijekom seksa ponekad mu dajte do znanja da uživate u njegovim dodirima i poljupcima.

Vaša ljubav prema partneru Raku pobuđuje njegovu kreativnost. Tada nestaje sram i seksualna povučenost. 

Moguće da su u mlađoj dobi razmišljali o seksu sa starijim osobama, primjerice s roditeljem svog najboljeg prijatelja, ali nakon što steknu neko iskustvo, priželjkivat će seks na raznim mjestima. Najdraži mu je onaj u moru. Još ako za to vrijeme padne ljetni pljusak – savršeno.  

Rak voli dugu predigru

Duga predigra koja uključuje mnogo dodira, ljubljenja itekako je za partnera Raka. Zna slušati Vaše tijelo kako „diše”, tako da neće imati poteškoća s tim da Vam dovede do orgazma.

Muškarac Rak u krevetu

Ovi su muškarci osjetljivi i čak dosta emotivni te će često staviti potrebe svoje partnerice prije vlastitih.

Njegova brižna priroda privlači žene i one ga takvog obožavaju. On će učiniti sve što je potrebno da njegova partnerica bude zadovoljna i sretna.

Žena Rak u krevetu

Ona je seksi i voli biti kod kuće, jer se tamo osjeća najsigurnije. Najviše je pali obiteljski čovjek koji će je zasipati komplimentima i poljupcima. Dijelite joj komplimente i ljubite je često i mnogo i ona je vaša, zauvijek.

rak i seks

Rak i seks: Što ih napaljuje?

Prsa i leđa su im najosjetljivija i jednostavno obožavaju da ih se tamo dodiruje i ljubi. Primite ih strasno i posjedujte, sa muškarcem rakom možete biti i mrvicu grublje, obožavat će to! Dodirujte im bradavice, igrajte se i Vaši su!

Kompatibilnost:

BIK
92%
RIBA
99%
DJEVICA
87%
Scroll to Top