RIBE I SEKS - privlači ih zabranjeno voće

19.02.-20.03.

RIBE I SEKS

RIBE VOLE DA SE MAZE...

U nastavku teksta pokazaćemo vam kako su povezani ribe i seks. Kakvi su to samo sanjivi romantičari. Seksualni horoskop  i astrologija kažu da rođeni u ovom znaku često žude za seksualnim iskustvima i ona im podižu raspoloženje. 

Oni su posebno senzualni, emocionalni i osjetljivi, otkrivajući da im povjerenje i ranjivost može pomoći da postignu svoje najveće točke u ekstazi. 

Najveća erotska senzacija za Ribe je kada osjeti da se nalazi u situaciji u kojoj se približava drugoj polovici na duhovnoj razini. Zbog toga su njihova seksualna iskustva često nježnija i intimnija. 

Ribama nikad dovoljno maženja i senzualnih pokreta

Upravo zato, poza gdje su oba partnera na boku i mogu se koristiti ruke za dodatno maženje izvrsna je za Ribe. Rođeni u ovome znaku veoma su brižni i velikodušni i zbog toga nikada neće zapostaviti svoga partnera. Očekuju puno, no nazad vraćaju još više.

Važna im je duhovnost i empatija pa ih uzbuđuje duboka povezanost s partnerom. Vole istraživati stvari van ovog svijeta, a zajedničkom meditacijom možete ojačati vezu. Osim toga, Ribe vole zajedničko tuširanje i opuštanje.

Ribe vole emocionalni, intimni seks

Kreativne Ribe su umjetnici i pjesnici zodijaka. Svi vodeni znakovi su osjećajni pa tako i Ribe! Možda će htjeti čitati erotsku poeziju kao predigru ili čak napisati nešto o vama.

Ribe su znatiželjne duše pa ih jedino odbija krutost. Sve dok ste fleksibilni i otvorenog uma, Ribe će rado plivati u vašem smjeru.

Rođeni u znaku Ribe usmjeravaju sve svoje napore kako bi ugodili partneru. Seks je za njih krajnji doživljaj romantike i u njega se upuštaju krajnje emotivno. 

Oni su zaljubljeni u romantiku i znaju se ponašati kao da su sudionici sapunice. Često ljubomorne ribe duboko proživljavaju sve partnerove akcije i reakcije.

Ribe vole romantičnu atmosferu

Tipično filmski; svijeće, omiljenu sex playlistu. Takvo uživanje voli u kasne noćne sate. 
Nosite na sebi seksi rublje prije nego joj se pridružite u krevetu, šapućite joj nježne riječi u uho, poludjet će od želje za Vama.

Ribe će imati najbolji seks s Rakom



Pripadnici ovog znaka vole igre dominacije i podređenosti u krevetu, kao i fantazije u kojima su oni bespomoćni te moraju uživati ‘protiv svoje volje’. 

Ako se upitate – muškarac rak kakve žene voli – odgovor je žene Ribe!

Što ste duže u vezi, to se oni više prepuštaju u krevetu i postaju divlji. Seksualno su najkompatibilniji s Rakom, s kojima su odličan spoj i u krevetu, i izvan njega.

Najvatrenija kombinacija su muškarac Vodenjak i žena Vaga

Teško je precizno odgonetnuti ove ekscentrike jer im svaki dan odgovara nešto drugo, no činjenica je kako imaju snažan libido koji se povećava s mentalnom stimulacijom i količinom zavođenja u odnosu.

A s pravim partnerima rado će se prepustiti i onome što bi drugi nazvali perverzijama. 

Seksualno su najkompatibilniji s Vagom.

Najbolja seks poza

Najbolja poza je bilo koja poza koja omogućava vođenje ljubavi uz gomilu strasnih i dugih poljubaca.

Već je poznato da ovaj znak voli maštati, u mislima odlaziti u nestvarno. Takav pristup primjenjuju i u seksu. 

Istina je da ponekad zaborave biti realne, živjeti u stvarnosti, zbog čega su sklone pretjerivanju. 

Tako tijekom seksa znaju propustiti mnogo strasti i osjećaja jer odlutaju u svojim mislima čim zatvore oči. Ribe privlače osobe koje su zabranjene ili im nisu dostupne iz nekih drugih razloga, pa će tako maštati o nekom drugom, možda i o bivšem partneru.

Muškarac Ribe u krevetu

On je romantičan, nježan i izvrstan ljubavnik. Kod muškarca Ribe seks nije seks nego vođenje ljubavi i on u tome uživa. Djeluje polako i detaljno, a u ozbiljnim vezama prepušta se dušom i tijelom.

Žena Ribe u krevetu

One vole, trebaju i dišu romantiku! Obara ih s nogu muškarac koji večer započne čašom finog vina uz laganu glazbu, a nastavi u ritmu šaputanja, maženja i poljubaca. 

Ona ima duboku potrebu da bude voljena i obožavana i to samo od strane svoga izabranika. Kada jednom zavoli pobrinuti će se da ispuni sve potrebe svog dragog. 

RIBE I SEKS

Ribe i seks: Zadovoljite ih u spavaćoj sobi

Zona riba su stopala, i uživaju u kupkama, masažama, milovanjima pa čak i škakljanju tog dijela tijela.  Njihova erogena zona najčešće je područje bedara, listova, pa će uživati ako se posvetite tim dijelovima tijela prvo.

Kompatibilnost:

BIK
80%
RAK
95%
ŠKORPIJA
87%
Scroll to Top