Što je seks chat?

Prije nego što započnete s pričanjem prljavo, važno je razumjeti što je seks chat i kako funkcionira. Vruće dopisivanje je oblik komunikacije putem interneta koji uključuje razmjenu seksualno eksplicitnih poruka, fotografija i videozapisa. 

To je način za održavanje veze zanimljivom i intimnom kad ne možete biti zajedno u istoj sobi.

Može biti odličan način za održavanje veze zanimljivom i intimnom čak i kad ste daleko jedno od drugoga. Međutim, ponekad može biti teško smisliti prave riječi koje će vam pomoći da se osjećate ugodno i uzbuđeno. 

Ako već znate kako ostaviti najbolji prvi dojam u prvoj minuti, pročitajte i ostale trikove. 

U ovom članku, saznat ćete nekoliko savjeta za pričanje prljavo u seks chatu i kako ih primijeniti na svoje razgovore.

seks chat hrvatska

Zašto pričati prljavo?

Pričanje prljavo  može biti uzbudljivo i zabavno iskustvo, a također vam omogućuje da se osjećate bliže partneru, čak i kad ste daleko jedno od drugoga. Osim toga, pričanje prljavo može pomoći da se lakše uzbuđujete i postignete orgazam tijekom samozadovoljavanja ili seksa sa svojim partnerom.

Savjeti za seks chat

Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da se osjećate ugodno i uzbuđeno

Pročitaj: Šta to zaista privlači žene kod muškaraca?

seks chat

Počnite polako

Ako niste sigurni kako vaš partner reagira na seksi stvar i seks konverzaciju, počnite polako. Pošaljite jednostavnu, ali seksi poruku i vidite kako će vaš partner odgovoriti. Ako dobijete pozitivan odgovor, možete početi s više seksi i eksplicitnim porukama.

Ne bojte se biti humoristični

Ovakav vid komunikacije ne mora uvijek biti ozbiljan. Ponekad se humor može koristiti kako bi se smanjila napetost i stvorila opuštenija atmosfera. Iskoristite priliku da se našalite s partnerom kad god vam se pruži prilika.

Upotrijebite riječi koje vas uzbuđuju

Kad pričate prljavo, koristite riječi koje vas uzbuđuju. Nemojte koristiti riječi koje ne osjećate, jer to može dovesti do osjećaja nelagode i nesigurnosti.

Oslonite se na svoja osjetila

Oslonite se na svoja osjetila i opišite što osjećate. Recite svom partneru kako mirišete, kako zamišljate da vas dodiruje i kako vas to uzbuđuje.

Budite otvoreni za nove stvari

Budite otvoreni za nove stvari. Razgovarajte sa svojim partnerom o fantazijama koje vas uzbuđuju i pokušajte ih zajedno ostvariti. To će vam pomoći da ostanete povezani i uzbuđeni jedno uz drugo.

seks chat
seks chat

Budite kreativni

Budite kreativni dok ste na seks chatu. Upotrijebite analogije, metafore i druge načine izražavanja kako biste opisali svoje osjećaje i fantazije

Slušajte svog partnera

Jako je važno je slušati svog partnera i pratiti njegov ritam. Ako primijetite da vaš partner nije u potpunosti uzbuden pričom, pokušajte se usredotočiti na ono što mu se sviđa i koristite to u daljnjem razgovoru.

Osigurajte se

Jako je bitno biti siguran na platformi za dopisivanje.  Nemojte dijeliti osobne podatke s nepoznatim ljudima i uvijek koristite sigurne kanale komunikacije kako biste zaštitili svoju privatnost.

Nemojte pretjerivati

Vrući chat može biti uzbudljiv, ali nemojte pretjerivati. Budite oprezni s riječima koje koristite i budite sigurni da ne prelazite granicu koja bi mogla vašem partneru izazvati nelagodu ili neugodu.

Koristite emotikone

Emotikoni su sjajan način za izražavanje emocija i stavova u seks chatu. Upotrijebite emotikone koji najbolje opisuju vaše osjećaje kako biste pojačali poruku koju šaljete svom partneru.

seks chat

Bonus: Neke činjenice koje možda niste znali

90min

Prosječno vrijeme koje osoba provede na chatu dnevno

18h-22h

Savršeno vrijeme za online seks chat u Hrvatskoj

80%

Osoba traži ozbiljne veze online

48%

osoba je otišlo na dejt uživo nakon online chata

Seks Chat Hrvatska: Savjeti za Kraj

Pričanje prljavo može biti zabavno i uzbuđujuće iskustvo za vas i vašeg partnera. Pratite ove savjete i osjetite kako vaši razgovori postaju sve više seksi i eksplicitni. Ostanite otvoreni i kreativni, a najvažnije, budite sigurni i uživajte u svom iskustvu.

Često postavljana pitanja:

Da, stranica Diskretno Upoznavanje je sigurna. Ali morate biti oprezniako koristite druge  kanale komunikacije kako biste zaštitili svoju privatnost.

Da, pričanje prljavo u dugotrajnoj vezi može održati vezu zanimljivom i uzbudljivom. Bitno je pratiti želje i granice svog partnera.

Možete započeti s jednostavnim izjavama o onome što vam se sviđa i čemu se veselite. Postepeno povećavajte eksplicitnost i pratite ritam svog partnera.

Da, sasvim je normalno osjećati nelagodu u početku, ali ako to radite sa svojim partnerom, vjerojatno će se ta nelagoda smanjiti tijekom vremena.

Seks chat nije za svakoga i važno je poštovati granice svog partnera. Ako nisu zainteresirani, razgovarajte s njima o drugim načinima komunikacije koji bi ih mogli uzbuditi.

Scroll to Top