Seksualni horoskop - Kako ovih 12 znakova dovesti do ludila u krevetu

Seksualni horoskop - astrologija otkriva što to svaki znak voli u krevetu

Što je to Seksualni Horoskop?

Seks. Svi ga žele. Svi žude za njim. To je jedna od osnovnih ljudskih potreba. Što se tiče horoskopa, svaki znak ima drugačiji način na koji voli seks.

Zavođenje, kemija i privlačnost – sve je povezano s načinom na koji igramo igru seksa i ljubavi. Budimo znatiželjni i pogledajmo kako se znakovi znoje ispod plahti. Nije potrebno da se sve zvijezde savršeno poklope kako bi doživjeli nevjerojatan seks i uživali u vrhunskom orgazmu. No, poneke strategije i položaji mogu pomoći u tome.

Ako te zanima koji je seksualni položaj najbolji za tebe ili za tvog partnera ili partnericu, nastavi čitati i odmah večeras isprobaj.

45 Ideja Kako Začiniti Vaš Ljubavni Život U Spavaćoj Sobi

Astrologija i seksualni horoskop vam mogu pomoći produbiti intuitivno razumijevanje sebe i drugih

Može vam pomoći da shvatite kako i zašto se svađate, zbog čega se ljutite. Ali vam može poboljšati i odnose u spavaćoj sobi. 

Svaki znak ima jedinstven seksualni identitet i važno je znati kome je što potrebno. Što više znate o seksualnom identitetu svog partnera, to će vaš seks biti bolji.

Divlje, razbarušeno, vruće i strasno ili pak skladno, harmonično i senzualno? Seks ili vođenje ljubavi? Na plaži ili na zadnjem sjedištu auta? Svaki pripadnik pojedinog horoskopskog znaka staviti će kvačicu na različita mjesta.

Horoskopske znakove dijelimo na zemljane, zračne, vodene i vatrene, prema elementima koji vrlo često definiraju crte karaktera pojedinaca. 

Istražili smo za vas koji su znakovi kompatibilni kada je u pitanju seksualno zadovoljstvo. 

Kako se koji znak ponaša u krevetu, izluđuju li ga sexy igrice, fetiši i isprobavanje novih stvari? ili pak voli ležeran, senzualan seks ispunjen emocijama i poljupcima? doznajte u nastavku…

Seksualni horoskop - 12 znakova​

Ovan

21.03.-19.04.

Bik

20.04.-20.05.

Blizanci

21.05.-20.06.

Rak

21.06.-22.07.

Lav

23.07.-22.08.

Djevica

23.08.-22.09.

Vaga

23.09.-22.10.

Škorpion

23.10.-21.11.

Strijelac

22.11.-21.12.

Jarac

22.12.-19.01.

Vodenjak

20.01.-18.02.

Ribe

19.02.-20.03.

cure za vezu

Utjecaj horoskopa na ljubavne odnose

Horoskop može imati dubok utjecaj na naše ljubavne odnose. Naš horoskopski znak određuje našu prirodu, preferencije i način na koji se povezujemo s drugima. Razumijevanje  horoskopskih znakova može nam pomoći da bolje razumijemo sebe i svoje partnere, te tako unaprijedimo komunikaciju i razumijevanje u vezi.

U moderno doba, seksualni horoskop može se koristiti na različite načine. Evo nekoliko načina kako ga možete integrirati u svoj ljubavni život:

  • Koristite horoskop kao sredstvo za bolje razumijevanje sebe i svojih potreba u vezi.

  • Koristite horoskop kao alat za prepoznavanje i prevladavanje izazova u vezi.

  • Pročitajte horoskopske kompatibilnosti kako biste dobili uvid u to kako se slažete s potencijalnim partnerima.

  • Koristite seksualni horoskop kao inspiraciju za romantične geste i aktivnosti koje će ojačati vašu vezu.

Najbolji horoskopski parovi

Iako je svaki odnos jedinstven i ovisi o mnogim faktorima, postoji nekoliko horoskopskih parova koji se smatraju posebno kompatibilnim. Neki od njih uključuju:

Bik i Rak

Ova kombinacija donosi stabilnost, nježnost i emotivnu podršku.

Lav i Vaga

Ova veza je puna strasti, romantike i kreativnosti.

Strijelac i Vodenjak

Ova kombinacija donosi avanturu, intelektualnu stimulaciju i slobodu.

Prednosti i ograničenja ljubavnog i seksualnog horoskopa

Važno je imati na umu da je ljubavni i seksualni horoskop samo jedan alat koji možete koristiti u ljubavnom životu. Ne biste trebali donositi isključive odluke na temelju horoskopa, već koristiti ga kao smjernicu i kombinirati ga s vlastitim instinktima, iskustvima i komunikacijom s partnerom.

Seksualni horoskop: prednosti

  1. Pruža smjernice i uvide: Seksualni horoskop može vam pomoći da bolje razumijete svoje osobne karakteristike i preferencije kada je riječ o ljubavi. Može vam pružiti smjernice o tome kakav partner bi vam mogao odgovarati ili što biste mogli tražiti u vezi.

  2. Pomaže u razumijevanju sebe i partnera: Ljubavni horoskop može vam pomoći da bolje razumijete sebe i svoj unutarnji svijet. Također vam može pružiti uvide u osobine i preferencije vašeg partnera. Razumijevanje jedni drugih može pomoći u jačanju veze i unapređivanju komunikacije.

  3. Otkrivanje skrivenih aspekata veze: Ljubavni horoskop može otkriti skrivene aspekte veze koji možda nisu odmah vidljivi. Može vam pomoći da prepoznate izazove s kojima se možete suočiti u vezi i dati vam smjernice o tome kako ih prevladati.

Seksualni horoskop: ograničenja

  1. Nedostatak znanstvene potvrde: Ljubavni horoskop se temelji na astrološkim vjerovanjima, a ne na znanstvenim činjenicama. Njegova pouzdanost i objektivnost nisu znanstveno potvrđene.

  2. Općenitost i primjenjivost na široki raspon ljudi: Seksualni horoskop često pruža općenite informacije koje se mogu primijeniti na široki raspon ljudi. On može pružiti smjernice, ali možda neće biti precizno usklađen s vašom individualnom situacijom i potrebama.

  3. Nepredvidivost života: Ljubavni horoskop može vam pružiti smjernice na temelju trenutnih okolnosti, ali život je nepredvidiv, a ljudi se mijenjaju i rastu tijekom vremena. Stoga je važno ne oslanjati se isključivo na horoskop, već biti otvoren za promjene i prilagodbe u vezi.

Scroll to Top