ŠKORPION I SEKS - odani, pouzdani i Posesivni

23.10.-21.11.

skorpion i seks

NAJEROTIČNIJI ZNAK ZODIJAKA

Škorpion i seks:  Škorpioni su poznati kao ‘seksualni znak’. Duboko su strastveni, erotični i privlačni. Kao jedan od najintenzivnijih znakova, ovi ljudi žude za iskustvima koja njihovu seksualnost gura do krajnjih granica. 

Oni žude za jedinstvom na psihološkoj i fizičkoj razini, koje njih i njihovog partnera stavlja u potpuno nov prostor. Cijene duboku emocionalnu povezanost u svojim lutanjima, ali u konačnici ne zahtijevaju predanost. Umjesto toga, radije koriste seks kao oblik moći za posjedovanjem drugih i otkrivanjem nezaboravnih iskustava za sebe.

Škorpioni se smatraju jednim od najerotičnijih znakova zodijaka

Energija Škorpiona kombinira strast s dubokom emocionalnom intimnošću, što ih čini magnetski privlačnima.

Vladar ovog horoskopskog znaka je Pluton, planet podzemlja. Škorpioni vole zaroniti u igre moći i izuzetno ih uzbuđuje istraživanje dominacije i pokornosti. 

Ne boje se istraživati tabue i uz njih se možete prepustiti perverzijama. Škorpione pobuđuju “tajne”, stoga isprobajte vibrator kojim upravlja aplikacija ili pošaljite fotografiju donjeg rublja koje nosite ispod odjeće prije nego što se nađete na javnom mjestu.

Javno upozorenje: Škorpioni su vrlo posesivni!

Oni se osjećaju ugroženo ako samo i pogledate u osobu na drugom kraju sobe. S druge strane, oni su odani, pouzdani i uvijek tu kad ih trebate. Škorpion je također zaštitnički nastrojen i doslovno spreman stati na prvu liniju obrane, pa makar sam izgubio glavu da zaštiti one koje voli. 

Uvijek, ali baš uvijek i kada mu je najlošiji dan u godini i kada je i sam čangrizav (što se zna zadesiti često) on vas neće omalovažavati, vrijeđati ili ismijavati. To su ljudi iznimno istančanih emocija, podosta introvertni, no pravi ortaci u nevolji. 

Oni smatraju da je znanje moć. Oni također uživaju u seksu i imaju mnoštvo nestašnih, čak prljavih fantazija. Zagolicajte Škorpiji maštu sa crnom čipkom i njihova senzualnost izlazi na vidjelu kao erupcija vulkana prepunog goruće strasti.

Škorpion i seks: Najkompatibilniji su sa Djevicom

Ovaj će odnos bit prepun iznenađenja i strasti. I jednom i drugom znaku, seks je vrlo važan faktor uspjeha veze, upravo nedostatak seksualne privlačnosti je najčešće razlog prekida veze. 

Međutim, jako su tajanstveni pa nije neobično da ih njihov dugogodišnji partner ne poznaje dovoljno dobro. Nitko ne poznaje djevice u krevetu kao Škorpion.

Najbolja seks poza:

Seks im je najdraža aktivnost, tako da je njihova najbolja seks poza – svaka poza.

Škorpioni se prije seksa vole malo posvađati

Tako da će ga situacija u kojoj se ne slažete ili rasprava u kojima se vaši stavovi razilaziti – napaliti.

Vjerojatno to od njega nećete čuti, ali postat će Vam jasno nakon žustrije rasprave. K tome, ako se njegov partner u toj situaciji zna zauzeti za sebe, pokazat svoj stav, to će ga još više izluditi. Škorpion kao da se veseli takvim situacijama. 

Škorpionova mašta nema granica, široko je polje interesa koje želi isprobati u seksu. Poželjno je da i da su seksualne igračke dio toga. Bez srama će s partnerom otići u seks shop i razgledavati te davati prijedloge.

Želite zarobiti srce Škorpiona?

To nije jednostavan zadatak, osim ako se u krevetu povežete na pravi način. Igrajte se s njim, pružite mu užitak vezanja ruku s povezom na očima. Nemojte mu ostaviti drugog izbora osim da Vam se preda.

Muškarac Škorpion u krevetu

Škorpijama strast teče venama, no oni je vješto skrivaju sve do trenutka dok se ne opuste i upuste sa partnericom u vještu igru poljubaca i dodira. 

Muškarac ovog znaka živi da bi zadovoljio svoju partnericu i to mu je uvijek glavni cilj. Također, njihova introvertnost u krevetu nestaje, postaju otvoreni za sve, ali baš sve! Muškarci Škorpije trebali bi nositi oružni list kao dozvolu za seks – u pozitivnom smislu.

Žena Škorpion u krevetu

Ženska Škorpija teži tome da izgleda mirno i nevino, no prava je istina da su upravo one najluđi znak Zodijaka. One ne vole igrati igre i trošiti vrijeme na predugo zavođenje, a navikle su dobiti ono što žele.

Jedna još stavka „krasi“ ovaj znak, škorpije su iznimno vjerne partnerice, no ukoliko ih prevarite pamtiti će vam to do kraja života, a sklone su i osvetama i odmazdama za počinjeni zločin.

online dating

Pripadnici ovog znaka poznati su kao najveći zavodnici u horoskopu s velikim libidom. Preziru rutinu, a najviše ugode im izaziva partner koji razmišlja slično kao i oni, pa vole adrenalinske izazove, seks na nesvakidašnjim mjestima, lude poze…

Međutim, što god radili, to činite s osjećajima. Sa Škorpionom se možete povezati intenzivnim kontaktom očima i čvrstim zagrljajem. Škorpionu je važna kemija, ali seksualna napetost mora biti opipljiva.

 

Škorpion i seks: Odvedi ga u krevet!

Njihovo područje je ono između nogu. Zločesto šaputanje će ih ugrijati. Najosjetljiviji dio su genitalije, reaguje i na lagan dodir. Pripremite se za ludu vožnju! 

Kompatibilnost:

JARAC
89%
RIBA
96%
DJEVICA
98%
Scroll to Top