STRIJELAC I SEKS - Nezasitan u seksu

22.11.-22.12.

strijelac i seks

RAZIGRANI I LEŽERNI !

Strijelac i seks: Strijelac je ekspanzivan i spontan kada je u pitanju seks. Ovaj horoskopski znak je posebno pohotan i avanturistički nastrojen. Neprestano su gladni novih iskustava, s gotovo nezasitnim apetitom za iznenađenjima. 

Često vole da je seks ležeran i redovit, ne bojeći se istraživanja novih opcija, položaja i tipova ljudi. Zbog toga se često nazivaju ‘neženjama Zodijaka’, bježeći od predanosti kako bi ostvarili što više različitih osvajanja.

 Što je seks inventivniji i živahniji, Strijelac će biti sretniji. Zapravo, čim seks postane dosadan, Strijelac ide dalje.

Strijelac i seks: Emocionalno i intelektualno upoznavanje

Ovo su najveći istraživači zodijaka pa će ih najviše uzbuditi avantura. Strijelac na fizičku intimnost gleda kao na priliku za emocionalno i intelektualno upoznavanje. 

To je vatreni znak kojeg uzbuđuje sve što je pomalo opasno pa se nemojte začuditi ako vam ponudi seks na javnom mjestu ili grupnjak.

Kao znak koji najviše voli putovanja, Strijelac želi isprobati seks u svakoj državi i na svakom mjestu. I poput Blizanaca, lako im postane dosadno, žele raditi sve i svašta.

S druge strane, Strijelce potpuno odbija seks koji djeluje pretjerano sentimentalno. Strijelci su majstori zavođenja i odlični su u vođenju ljubavi, ali na seks gledaju više kao užitak i zabavu.

Strijelci su vrlo razigrani i ležerni

Jako vole uljepšavati svoje priče. U spavaćoj sobi su spontani i avanturistički nastrojeni.  Kada nađu pravu osobu za koju osjete da bi to moglo biti to, posvećeni su i odani do kraja ali samo ukoliko su sigurni da isto to dobivaju zauzvrat.



Strijelci su vrhunski istraživači i kao takvi, najviše vole neotkriveni teritorij. Za njih je idealan seks onaj u automobilu na nekoj nepoznatoj lokaciji gdje ste prvi put došli. 

Oni su veoma neovisni znakovi i imaju poteškoća s privikavanjem na određenu seksualnu rutinu, zato budite spremni na improvizirani seks na neobičnim i neočekivanim lokacijama.

Strijelac i seks: Jednostavno mu treba još jedan Strijelac!

Oni koji su u krevetu s pripadnikom ovog znaka znaju da je to iskustvo posve različito od svega što su dosad probali. Zadovoljit će partnera i očekivati da on uradi to isto, ali i da to traje satima te zove na još. 

Ova neobična kombinacija spada u najbolje kombinacije horoskopskih znakova u smislu seksa. 

Seksualno su najkompatibilniji s drugim Strijelcem, a iako će im ostvariti vezu biti izazov, dobrog seksa nikad neće manjkati.

Seks na javnom mjestu

Strijelac je nezasitan u seksu. Njegove želje su poput neutažive žeđi. Pa će tako prakticirati seks i s potpunim neznancima. Nije mu važno, sve dok osoba pristaje na njegove pomalo lude seksualne prijedloge. 

Seks u javnosti posebno mu je uzbudljiv, posebno mogućnost da bi mogao biti uhvaćen pogledima slučajnih prolaznika. Ovom znaku također je privlačan seks utroje. 

Privlače ga neobični ljudi. Primjerice, turisti koji su samo u posjetu njegovoj zemlji. Rado će eksperimentirati u seksu, glumiti razne uloge, prakticirati poze iz pornića. Sve što će ojačati njegovu seksualnu izdržljivost.

Kako izluditi Strijelca?

Na javnom mjestu gdje nema puno znatiželjnih pogleda, počnite ga dodirivati po intimnim dijelovima tijela. Spontano. 

Seks u automobilu također može biti uzbudljiv, posebice ako skrenete s autoputa na neko osamljeno mjesto. 

Muškarac Strijelac u krevetu

Iako voli slijediti tempo svoje partnerice pod plahtama, Strijelci znaju biti sebični kada je seks u pitanju. 

Muški pripadnik ovog znaka voli igrati igrice u spavaćoj sobi i uzbuđuju ga nasmijane žene spremne na glasne sexy akcije. On je odan, no uskrati li mu se zadovoljstvo u krevetu, on će isto potražiti drugdje.

Žena Strijelac u krevetu

Poznate po svojim čestim promjenama raspoloženja pa čak i mišljenja, ove dame je teško pratiti i biti siguran u to što žele. Sigurno je jedino da su iza zatvorenih vrata pustolovne i otvorene za nove stvari. 

Žena Strijelac često sakriva svoje emocije vezane uz seks i kada nježnosti završe muškarac će teško po njoj vidjeti kako se zaista provela.

strijelac i seks

Strijelac i seks: Kako napaliti Strijelca?

Bokovi i bedra njihova su domena. Dakle stisnite ih nježno i zadržite čvrsto, izmjenjujte valove strasti i biti će oduševljeni. Poljupci po unutrašnjoj strani bedara bude plimu strasti.

Kompatibilnost:

BLIZANCI
88%
STRIJELAC
97%
VAGA
91%
Scroll to Top