Svaki uspješni ljubavnik ovo mora znati: 10+ savjeta

Što to svaki ljubavnik mora znati:
10+ savjeta

Ljubav je jedna od najvažnijih stvari u životu svakog čovjeka, a biti ljubavnik je važna uloga u svakom odnosu.  Međutim, ljubavnik nije samo onaj tko daje ljubav, već i onaj tko je sposoban primiti ljubav i pružiti podršku i razumijevanje. Da biste bili uspješni ljubavnik, postoji nekoliko ključnih stvari koje trebate znati.

Budi ljubavnik iz snova!

Biti uspješan ljubavnik zahtijeva rad na sebi i svom odnosu. To znači biti sposoban komunicirati, biti empatičan, truditi se, održavati seksualnu privlačnost, biti fleksibilan i biti strpljiv.

Ako se držite ovih ključnih stvari, vaš odnos će biti jači i trajniji. I u krajnjoj liniji, to je ono što svaki ljubavnik želi – ljubav i strast koje traju.

Svaki Uspješni Ljubavnik Ovo Mora Znati: 10+ Savjeta

Savjeti kako da postaneš najbolji ljubavnik:

Komunikacija

Komunikacija je ključ. Da biste bili uspješni ljubavnik, morate biti sposobni razgovarati o svojim osjećajima, potrebama i željama. To znači biti otvoren, iskren i sposoban slušati ono što vaš partner ima za reći.

Empatija

Biti ljubavnik znači razumijevati osjećaje vašeg partnera i pokušati se na njih postaviti. To znači biti sposobni pružiti podršku i razumijevanje, čak i kada se ne slažete s njima.

Potrudi se

Ako želite da vaš odnos uspije, morate se truditi da ga održavate. To znači pokazivati pažnju, davati poklone, provoditi vrijeme zajedno i raditi na tome da se osjećate blisko jedno s drugim.

Održavajte seksualnu privlačnost

Seksualna privlačnost je važan dio svakog odnosa, pa se potrudite da se osjećate privlačno i zadovoljni seksualno. To znači raditi na svom tijelu i umu, kao i pokušavati nove stvari u krevetu.

Budite fleksibilni

Biti ljubavnik znači biti sposoban prilagoditi se promjenama i izazovima koji se pojavljuju u odnosu. To znači biti sposoban mijenjati svoje navike i ponašanje kako bi se prilagodio potrebama vašeg partnera.

Budite strpljivi

Ljubav se ne događa preko noći, pa se potrudite da budete strpljivi i da se ne obeshrabrite ako vaš odnos ne ide baš kako ste planirali. Strpljivost i razumijevanje je ključni su elementi uspješnog odnosa, i odlike koje savršen ljubavnik treba da ima.

Svaki Uspješni Ljubavnik Ovo Mora Znati: 10+ Savjeta
Svaki Uspješni Ljubavnik Ovo Mora Znati: 10+ Savjeta

Promijenite svoju rutinu

Ako ste vi i vaš partner dugo zajedno, velika je vjerojatnost da imate prilično ustaljen obrazac kada je u pitanju seks. Sljedeći put kad započnete svoj uobičajeni ritual, stanite i napravite promjenu. Ne mora biti ništa veliko. 

Tuširajte se zajedno umjesto odvojeno, upalite mirisne svijeće ili masirajte jedno drugo zagrijanim uljem za tijelo. Pustite glazbu koju ste čuli na prvom spoju. Odjenite nešto iznenađujuće (ili čak nestašno!) u krevet.

Čak i vrlo male promjene mogu vašem ljubavnom životu dati novi osjećaj uzbuđenja. Ili razmislite o promjeni mjesta. Mala promjena će učiti da vaš partner da ste najbolji ljubavnik ikada. 

Planirajte vaše susrete

Dešava se da vrijeme samo proleti, ispuniti se aktivnostima koje niste planirali (čak i ako je to samo gledanje televizije).

Ako želite biti bolji ljubavnik za svog partnera, rasporedite svoje vrijeme tako da ga ne gubite u prazno.

Ako želite napravite planer. Planiranje vođenja ljubavi stvara iščekivanje i pobuđuje strasti. Ne morate nikamo ići niti raditi nešto posebno.

Odvojite večer, ili jutro ili poslijepodne ako su vam dani slobodni, samo za svoju posebnu osobu, provedite vrijeme skupa kvalitetno.

Širite ljubav

Super je kada imate cijelo poslijepodne da se prepustite seksu ili večer kada niste umorni. Ali to nije uvijek slučaj. Umjesto da žurite pa "na brzinu" se poseksate, pokušajte prekinuti vođenje ljubavi, obavite obaveze, pa sevratite kasnije da nastavite tamo gdje ste stali.

Muškarac može otkriti da je uživao u seksi seansi pružanja zadovoljstva svojoj partnerici čak i ako sam nije doživio orgazam. To je ustvari dobar ljubavnik.

Uživajte u iskustvu

Nakon seksa, uživajte u udobnosti ležanja jedno pokraj drugog. Iskoristite vrijeme za razgovor ili jednostavno zajedno utonite u san.

Isprobajte različite položaje

Svjesni smo da ponekad zdravstveni problemi čine vaše nekad omiljene poze u vođenju ljubavi neugodnima ili čak nemogućima. Otkrijte nove poze u krevetu

Ako artritis ili slično stanje predstavlja problem, pokušajte s položajem na boku  koji oslobađa bilo kakve potrebe da se podupirete ili prilagodite partnerovoj težini.  

Sjedeći položaji omogućuju vam da mijenjate dubinu penetracije dok vam daju dodatnu potporu (osobito ako se leđima naslonite na zid ili naslon stolice).

Ako muškarac ima poteškoća s održavanjem erekcije, mogao bi pokušati leći na svoju partnericu s nogama izvan njihovih kako bi mogli dodatno stimulirati njegov penis stiskanjem svojih bedara. 

Kako Postati Savršen Muškarac: 9 Savjeta Za Uspjeh U Ljubavi​

Budi ljubavnik kakvog ona želi

Usporite i uživajte.
Iako je prirodno da vaše tijelo uspori, vaš vam mozak možda još uvijek govori da stvari pokrenete bržim tempom.

Opustite se i uživajte u ovom senzualnom putovanju. Istražite nove načine stimuliranja partnera izvan snošaja.

Uživajte u davanju i primanju i pustite da se stvari odvijaju svojim prirodnim tempom.

Scroll to Top