VAGA I SEKS - Vješti romantici

23.09.-22.10.

vaga i seks

SOFISTICIRANI I DIVLJI!

Vaga i seks: Izražajne i strastvene, Vage žive za povezanost sa svojim partnerom. Kao jedan od najromantičnijih horoskopskih znakova, žude za erotskim iskustvima s nekim tko ih razumije.

U predanim vezama, često vole mijenjati uloge između dominantnosti i pokornosti. Međutim, u povremenim odnosima, Vage cijene poštovanje i često koriste šarm da zavedu druge.

Uživaju u duhovitosti, komunikaciji i smijehu u svojim seksualnim iskustvima, donoseći dijalog i raspravu u spavaću sobu.

Vagom vlada Venera, planet ljubavi i ljepote

Baš zato se Vage prema svojim ljubavnicima odnose kao prema dragocjenim umjetničkim djelima. Ovaj horoskopski znak uzbuđuje elegancija i sofisticiranost. S obzirom na to da su Vage vrlo vizualne, svidjet će im se luksuzno donje rublje, a vole i isprobati nove tehnike i poze u spavaćoj sobi. Slobodno uključite seksualne igračke.

No najbrži put do srca Vage je umna stimulacija. Čak i ako je netko savršen u krevetu, odgurnut će Vagu ako je razgovor nakon seksa dosadan ili ga uopće ne bude.

Ovo je jedni znak Zodijaka kojem ljubomora i posesivnost nisu ni blizu u opisu posla, a optimizam i zabava im je glavna zadaća u životu, vjerojatno zato što flertuju svakim korakom, pa kako da zamjere drugima ono što ne mogu sebi.

Vaga kristalno balansira sa seksipilom, zna pogoditi onu finu notu da bude sexy i divlja, a da u isto vrijeme zadrži aristokratsko držanje. Elegancija im je od neizmjerne važnosti.

Vaga i seks: Vodenjak kao afrodizijak

Za pravo raspoloženje Vagama treba udvarati i laskati te složiti seksi atmosferu, tada će oni razuzdati svoje strasti. Uzbudit će ih i seksi donje rublje te primamljiv parfem partnera, ali vole i iznenađenja. 

Seksualno su najkompatibilniji s Vodenjakom, koji je za njih kao ljubavnik velik izazov. Vaga najbolje zna kako zavesti vodenjaka

Samo nemojte forsirati – Vaga si uvijek mora uzeti vremena da razmisli o Vašim seksi prijedlozima. 

Vaga puno razmišlja

Ako je u mislima spremna prepustit Vam se, napravit će to bez imalo razmišljanja. Vage znaju osjetiti kada su voljene. Kad podijele s Vama neku tajnu, znajte da ste već na pola puta do vođenja ljubavi s njom. 

Vaga uživa u predigri koja uključuje razne igrice. Vage nisu tipovi osoba koje ćete samo srušiti u krevet i pokazati im što znate. One moraju osjetiti Vašu ljubav i strast, unutarnju snagu. 

Muškarac Vaga u krevetu

Oni u seksu vide avanturu, poletnost, nešto zabavno i zaigrano, a opet tako napeto. Nemojte se iznenaditi ako vam sugerira da wc u finom restoranu u koji vas je odveo „krstite“ ili da ga zadovoljite oralno iza šanka. 

Oni jednostavno obožavaju osjećaj da bi mogli biti uhvaćeni. Muškarci ovog Zodijaka dopuštaju svojoj ljubavnici da preuzme vodstvo. 

On je na kraju krajeva vrlo romantičan i spreman je isprobati i ispuniti svojoj partnerici bilo koju fantaziju te se pri tom i sam dobro zabaviti.

Žena Vaga u krevetu

Ove gospođice iste su u krevetu kao i muškarci u znaku vage, osim anatomije. Žele ljubavnika koji će preuzeti vodstvo, ali uzimati u obzir njihove želje i potrebe, u krevetu su sexy i nasmijane, a prepoznati ćete ih po čipkastom i svilenom donjem rublju koje na njima djeluje tako prirodno.

vaga i seks

nstantno promišlja o sebi i drugima oko sebe, zna točno gdje, koga i na koji način dovesti do seksualne ekstaze. Vage slove kao vješti ljubavnici koji su visoko na broju jedan kada se radi o zadovoljavanju partnerovih potreba. No, moramo vas upozoriti na to da su mile vagice prave lije, ne dobiju li od vas ono što žele u krevetu uskočiti će u postelju nekog novog bez da trepnu.

Kako zavesti Vagu?

Prema njima trebate biti nježni, s nešto malo intenzivnijeg dodirivanja. Tijekom čina nemojte pričati prljavo. Ako joj nešto želite reći dok vodite ljubav, neka to budu neke riječi koje ćete joj šapnuti u uho. Vagine duboke izdisaje možete čuti kad joj se spustite ispod struka. Ako u tim trenucima znate što raditi, bit će cijela Vaša.

Želite li osjetiti onaj unutrašnji žar kod Vage, Vaga mora osjetiti Vašu predanost. Kad zna da ste samo njezini, a ona samo vaša – za Vagu je to najjači afrodizijak. Tada se u njoj uskovitlaju želje, a mogla bi i sama postati inicijator. Naravno, tada lakše pristaje i na Vaše prijedloge. 

Vaga i seks: što ih napaljuje?

Vaga vlada donjim dijelom –  leđima i guzom, stoga dodirujte, ljubite ili „spankajte“, obožavat će to. Jako će ih uzvuditi kružni pokreti i dodir prstima po guzi.

Kompatibilnost:

OVAN
89%
VODENJAK
97%
LAV
83%
Scroll to Top