OBIJA IH TRADICIONALNI SEKS!!!

Vodenjak i seks: Vodenjaci vole seks koji ‘razmišlja izvan okvira’. Često imaju intelektualan pristup seksualnim iskustvima. To ih može dovesti do analize i istraživanja velikog broja različitih stilova, partnera ili situacija. 

S jedne strane, to može navesti neke Vodenjake da preferiraju netradicionalni seks ili partnerstvo. Za ove ljude, seks je istraživanje ljudskog uma i psihologije.

Zbog ove emocionalne perspektive, oni su slobodni istraživati jedinstvene alate, položaje i uloge koje drugi horoskopski znakovi nikada ne bi mogli zamisliti niti kao mogućnost.

Vodenjak će uživati u seks igračkama

Ovi ekscentrici uvijek imaju glavu u oblacima. Ali kada je u pitanju seks, ovaj buntovni znak obožava pružiti oralni seks. Vodenjake pali sve što je u suprotnosti s društvenim konvencijama. Isto tako, vole misterije pa će dodavanje poveza za oči sigurno pojačati užitak.

Najviše ga odbija tradicionalni pristup seksu, jednostavno monotonija nije za njih, vole raznolikost i ne podnose dosadu.

Vodenjak je majstor seksualnih preokreta. On seks gleda kao intelektualno, a ne samo fizičko iskustvo. Rođeni u ovom znaku boje se vezanja, te ih nemojte prisiljavati da izreknu sudbonosno „volim te“ dok sami na to ne budu spremni.

U krevetu su vrlo zabavni i inovativni. Stalno žele učiti nove stvari i isto očekuju od partnera. Većina Vodenjaka vrlo su nestrpljivi pa isto tako vole lako uletjeti u krevet, pošteno se zabaviti ali brzo privesti doživljaj kraju.

Najbolja seks poza: Uzajamna masturbacija

Vodenjaci su poznati po tome da vole skrivati svoje osjećaje. Poneki pripadnici ovog znaka imaju reputaciju da su hladne i neosjetljive osobe, no riječ je samo o njihovom obrambenom mehanizmu protiv prerane intimnosti. 

Imaju sposobnost zavođenja jer ih krase lijepe crte lica i izniman šarm. Nikad neće dopustiti odnos s osobom koja im ograničava slobodu.

Najvatrenija kombinacija su muškarac Vodenjak i žena Vaga

Teško je precizno odgonetnuti ove ekscentrike jer im svaki dan odgovara nešto drugo, no činjenica je kako imaju snažan libido koji se povećava s mentalnom stimulacijom i količinom zavođenja u odnosu.

A s pravim partnerima rado će se prepustiti i onome što bi drugi nazvali perverzijama. Seksualno su najkompatibilniji s Vagom.

Muškarac Vodenjak u krevetu

On voli eksperimentirati, tako da od njega očekujte gledanje pornografije, igranje uloga, želju za iskušavanjem sreće na javnim mjestima pa čak i S&M. Iako nestrpljivi, muškarci rođeni u znaku Vodenjaka dati će sve od sebe da zadovolje partnericu u potpunosti.

Žena Vodenjak u krevetu

Ona treba ljubavnika koji je direktan i iskren. Njoj se ne igraju igrice i za njih nema vremena, tako da ni ne počinjite s tim jer žena Vodenjak će vam iscuriti iz ruku. 

S vremena na vrijeme znaju izgledati hladno i daleko, a sve iz razloga što pokušavaju sakriti svoje prave osjećaje kako ne bi bile povrijeđene.

vodenjak i seks

Od ovog znaka apsolutno možete očekivati iskustva koja u seksu još niste doživjeli. Odmah zaboravite sve što mislite da znate kako biste Vodenjaka odvukli u krevet. Neće ga privući izazovan izgled, istaknuto poprsje. Ne u tolikoj mjeri da poželi spavati s Vama. 

Trebate zaviriti u njegov um i putem razgovora otkriti što voli i što ga pali. Još ako ste tip koji voli ulaziti u filozofske vode – savršeno. Uz to, malo alkohola nije naodmet. To je za njega prava uživancija.

Najbolje je ako ga uhvatite nespremnog i ako ga neočekivano počnete dodirivati. Ili ako ste na kavi u gradu, približite mu se i tiho mu otkrijte sve što mu želite raditi. 

Nemojte se sramiti, posebno ćete ga uzbuditi ako to radite sa samopouzdanjem i sa stilom. I nemojte biti opterećeni odmah nekom vezom, dajte mu do znanja da i Vi želite ići polako.

Vodenjak jest pomalo kompliciran, ali ne morate se bojati komplikacija. Dopustite si da budete ono što jeste. Budite iskreni i skromno iznesite svoje vrline bez straha od toga što će se pokazati i neka mana. Popravljanje sitnih pogrešaka u raspravi Vodenjaka može samo napaliti. Dakako, zastupajte u raspravi ono u što vjerujete, inače će Vas brzo otkriti i ohladiti se.

Vodenjak i seks: Što ih pali?

Vodenjaci su iznimno osjetljivi na svoje listove i gležnjeve, poljupci i zavodničko škakljanje dovesti će ih u raspoloženje, no nikako ne idite ispod gležnjeva.

Kompatibilnost:

VAGA
99%
BLIZANCI
96%
STRIJELAC
79%
Scroll to Top